söndag 9 september 2012

The Quirindi Show & En Lördagskväll

Idag åkte jag med Tess, Jack, Brock och Lookie till "The Quirindi Show", vilket var en sån där marknad där finaste tuppen vinner, bästa ullen, storta pumpan och "Miss Quirindi Show", ja ni fattar. Det var jättehäftigt eftersom jag aldrig har varit på något sådan tidigare Det fanns höns, kor, hästar, olika textiler, foton, målningar, grönsaker, pajer, tårtdekorationer, karuseller, fun house, en mekanisk tjur, hundhoppning, olika stånd etc. Jag och Tess gick in i hönshuset och där var det rad efter rad med en massa höns och tuppar och en del såg ut som moppar, andra dammvippor och några var gigantiska! Och det enda Tess tänkte på var en klänning i hönan eller tuppens fjädrar så hon sa om och om igen "I would so wear you if you were a dress!" ganska roligt faktiskt. Sen gick vi vidare till hundhoppningen och en del hundar hoppande över 9 fot (ca. 3 m) !!! Vad jättemysigt att gå omkring där och kika :)

En av textilarbetena

Ull-sektionen, sen med band vann 1:a pris

Hur cool är inte den här saken? Jag och Tess försökte övertala Rob att köpa en sån här men utan framgång ;)

Welcome to the Quirindi Show

Nån var visst lite trött på att sitta vid ståndet!


På kvällen kom Amy (+ föräldrar), Loa (+ bror och föräldrar) och Will(+ mamma som är Jennis bästa vän) och käka kvällsmat. Var jättemysigt och vi kika på American Pie The Reunion, var inte jättebra menmen, Sen kom vi på idén att gå ut och elda i en sorts kamin ute. Loa ock Jack rita ett hjärta på marken och hällde bensin på och tände sen på. Var jättehäftigt. Låter kanske lite som en pyroman, men vi hade full koll på det och vem vill inte s ett brinnande hjärta på marken? Efter det tog vi en sväng på fyrhjulingen men problemet var att "pakethållarna" i fram och bak var fulla av dunkar så Amy satt framför Jack som körde och bakom honom satt Loa och på var sin sida av Loa satt jag och Jacl (Loas bror) på var sitt hjulskydd och höll oss fast i Loa för kära livet. Ena skinkan var på fyrhjulingen och andra var utanför ich vi köra i terräng. Tänk dig själv hur läbbit det var men hjälp vad kul vi hade. Alla tjöt av skratt när vi skumpade fram genom paddocken! :D

Jack eldar i ute kaminen

Hjärtprocess!

Coolt va!!!

Amy, Jag och Loa

Loa, Jack och Amy

2 kommentarer:

farmorfar sa...


Gillar inte sättet Du åker 4-hjuling på,men allt annat Du varit med om gillar vi.Grattis till Dina tre namnsdagar och ha en fortsatt trevlig tillvaro på andra sidan.
Storakramar från oss på Öna!57jorkple

mamsen sa...

Hej Hopp. Nu är jag säker på att morfar också är med dig, är inte du?
Mormor är ju redan på plats ;o)
Ha det bäst Hjärtat