torsdag 26 juli 2012

Frågestund

Hej hopp på er alla! Vet ni vad? Jag tänkte att det är dax för en liten frågestund så om det är någon av er som har en fråga, fråga :) Ni kan antingen maila den till alma-t@hotmail.com eller skriva den som en kommentar.

Behöver inte vara frågor m utbyte om ni inte vill, nån kanske vill veta favoritfärg ;) (som för tillfället är grön eller blå) Haha ne men om ni har en fråga så tveka inte att ställa den!

Förresten, allt rullar på fint här borta! Trivs verkligen och kan inte fatta att jag faktiskt håller på och upplever mitt livs dröm!!!


7 kommentarer:

Johanna sa...

Hur visste du att det var till Australien du ville åka?
Är folket välkomnande när det kommer en främling till stan?

Farmorfar sa...

Har inte fattat riktigt än att Du är så långt bort.Pappas komentar om frukost var allt lite satirisk.Hos oss var det ju gröt eller fil som gällde?

Ha det så bra

farmorfar sa...

Förlåt det var ju lunchen som pappa hade synpunkter på,men fel hade han!

Anonym sa...

Hej jo jag undrar om det va svårt att få rotary klubben att sponsra dig så att du kunde åka och vilka länder hade du satt att du ville plugga i? :)

Malin ♥ sa...

Hur var första mötet IRL med din host-familj? :)
Skoluniformen - är inte den varm? :o

Puss o kram <3

Milla sa...

Har du smakat Vegemite ? Ifall du har det, hur smakar det ? Hur mycket kostade för dig att åka via Rotary och hur mycket ''månadspengar'' får du ? Hur varmt är det i Australien nu och hur är värmen och vädren året runt ? :)

Swanis sa...

HEEEEEJ ALMAA! Väldigt interessant blogg! Vi hade ju en diskussion innan så min fråga lyder, Hur är godiset?? Och vad är din adress? puss!!