lördag 4 augusti 2012

The Seven Creeks

Idag har jag varit ute på en liten "safaritur"med Tess och Jack till The Seven Creeks. Vi hade inget att göra så Tess kom på idén att vi skulle åka på ett litet safari i Quirindi. Men först skulle vi åkte till affären och köpa skräpmat, eller mat är väl att ta i. Vi köpte typ risifrutti men istället för risgrejen var det typ chokladkräm och istället för sylten var det chokladbitar?! I alla fall så åkte vi iväg och det var verkligen görmysigt!!! Typ mitt ute i ingenstans gick det en grusväg mellan lite berg och kullar och längs vägen var det 7 stora diken och alla var lite vattenfyllda och de körde vi igenom. Så det är därför som det heter "The Seven Creeks", och på sommarn är det ännu mer vatten så ibland åker de dit och badar eller räddar sköldpaddor! :D Can't wait!
På vägen hem igen körde Jack, så jag och Tess ställde oss i solfönstret (det där i taket) och stod där hela vägen. Elle ja, tills det kom en tant på cykel och eftersom alla känner alla så ville vi inte att Jen och Rob skulle veta ;) Kändes så himla coolt att se paddockarna svischa förbi och vinden som sliter i håret och nästan gör en döv med solens värmande strålar i ansiktet.

Mycket lyckad dag med MYCKET choklad (chokladmjölk, maraboou och den där chokladkrämen med choklad! ) och MYCKET skratt :D
It's going to be a bumby ride! :)

Haha vi försökte ta en bild när vi stor ut genom solfönstret meddan Jack kör :) Hjälp var det blåste!
Tess tappa sina solglasögon OCH sin keps ;)

SOLFÖNSTER TUMMEN UPP! :D

En bit av "The Seven Creeks", den del som var rak

En utflyktpaus! Tess var tvungen att hämta nått i bilen :D

"You shall not pass!" 

Tess

Jag

Fuck yeah! :D

Inga kommentarer: